Οι Υπηρεσίες μας

Η κρητική δίαιτα

Η Κρητική Δίαιτα είναι ένα λυρικό ποίημα, με στίξη από φρέσκα προϊόντα. λαχανικά, φρούτα, λάδια, ξηροί καρποί και τυριά που καλλιεργούνται επί αιώνες στην Κρήτη.

Η κουζίνα περιλαμβάνει φρέσκο ελαιόλαδο, και άφθονο.

Η φυσική διατροφή του νησιού έχει αναγνωριστεί ως μια από τις πιο υγιεινές στον κόσμο. Περιλαμβάνει άγρια χόρτα, φρέσκες ντομάτες, κουκιά, λεμόνια και φρέσκο ελαιόλαδο. Η διατροφή της Κρήτης περιέχει επίσης την πιο ασυνήθιστη μεζήθρα, στάκα και ανθόγαλο.

Αυτή η δίαιτα δεν είναι δίαιτα αδυνατίσματος ή ειδική δίαιτα, είναι η τακτική καθημερινή διατροφή των κατοίκων της Κρήτης. Κάθε χωριό έχει τις δικές του σπεσιαλιτέ όπως τα μουρνίδια, το μουράκι ή απλά το ποτό σταφυλιού τζικούδια.

Ιδιωτικός Σεφ

Απολαύστε νόστιμα και απολαυστικά πιάτα μαγειρεμένα στον χώρο σας με τα καλύτερα υλικά, Πλήρη μενού φέρνουν την εμπειρία ενός εστιατορίου στη βίλα σας

Η ομάδα μας διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά υγείας και απασχόλησης και επομένως μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του φαγητού και τις υγειονομικές συνθήκες υπό τις οποίες παρασκευάζεται πριν προσφερθεί τελικά για κατανάλωση.

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα, για να συναντηθείτε με τον σεφ, να μιλήσετε για τις προτιμήσεις σας, τροφικές αλλεργίες ή περιορισμούς και επιλογές μενού!

Καλή όρεξη!

Μεταφορά

Παρέχουμε οποιαδήποτε προσαρμοσμένη υπηρεσία μεταφοράς κατόπιν αιτήματος.

Παρέχουμε βοήθεια στη μεταφορά:

  1. Από / προς το αεροδρόμιο Χανίων
  2. Από/προς το αεροδρόμιο του Ηρακλείου
  3. Από/Προς Λιμάνι Σούδας
  4. Από/Προς Λιμάνι Ηρακλείου
  5. Από/Προς το κέντρο των Χανίων
  6. Παρέχουμε οποιαδήποτε προσαρμοσμένη υπηρεσία μεταφοράς κατόπιν αιτήματος

 

Παρέχουμε ενοικίαση αυτοκινήτου κατόπιν αιτήματος: 

Εξασφαλίστε την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας σήμερα. Μη διστάσετε να ρωτήσετε, καθώς έχουμε ειδικές προσφορές για τους επισκέπτες μας.